Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل سازمان تأمین اجتماعی لرستان گفت: درصددیم خدمات سازمان را به صورت الکترونیک و غیرحضوری ارائه کنیم. ۱۲ تير ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۵ استانها لرستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، علی جهانی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار داشت: در لرستان حدود 900 هزار نفر که 45 درصد جمعیت استان  هستند، تحت پوشش تأمین اجتماعی قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه 220 هزار بیمه شده اصلی داریم، افزود: قریب 70 هزار نفر مستمری بگیر و سه هزار نفر مقرری بگیر بیمه بیکاری در استان داریم.

کرمان| انتخاب مدیر تامین اجتماعی بدون مشورت با نماینده کارگران و کارفرمایان نقض قانون است"عدم وصول طلب صدها هزار میلیاردی از دولت" مهمترین چالش سازمان تامین اجتماعیپرداخت بدون سقف هزینه جراحی‌های تخصصی در طرح "رفاه" بیمه صندوق هنر

مدیرکل سازمان تأمین اجتماعی لرستان عنوان کرد: به طور متوسط هزینه‌های ما 100 میلیارد در ماه ولی متوسط درآمد تأمین اجتماعی 60 میلیارد تومان است و سال گذشته بیش از هزار و 200 میلیارد هزینه کردیم.

وی خاطرنشان کرد: تأمین اجتماعی یک سازمان غیردولتی است که هزینه‌های خود را از محل درآمدهایی که دارد تأمین می‌کند و بیشترین تنوع مخاطبین را دارد.

جهانی تصریح کرد: ما تا سال 96 در حوزه تأمین اجتماعی، سی و دومین استان کشور بودیم ولی طی یک سال گذشته جز 10 استان برتر کشور شدیم.

وی با بیان اینکه تکنولوژی‌های جدید ارتباطی باید جایگزین روش‌های سنتی شود، گفت: قرار است بیش از 60 نوع از خدمات سازمان را تا شش ماه اول امسال به صورت الکترونیک ارائه کنیم.

مدیرکل سازمان تأمین اجتماعی لرستان اظهارداشت: درصددیم ساز و کاری طراحی کنیم که دفترچه های خدماتی را درب منزل به مردم تحویل دهیم هر چند قرار است که به جای این دفترچه‌های کاغذی که هزینه‌ها و چالش‌های زیادی دارند، کارت‌های الکترونیکی تولید شود تا مردم بر اساس کد ملی خود با حوزه‌های درمانی و خدماتی ارتباط بگیرند.

وی افزود: سازمان الکترونیک و خدمات غیر حضوری سبب شفاف‌سازی، آگاه‌سازی، سلامت اداری می‌شود همچنین مراجعات غیر ضرروری که هزینه‌های اجتماعی و اقتصادی دارد و ترافیک ایجاد می‌کند را برطرف می شود و در عین حال دسترسی، سرعت، دقت و کیفیت در خدمات ایجاد می‌شود.

جهانی با اشاره به شکل‎‌گیری پرونده الکترونیک برای بیمه شدگان، کارفرمایان و مستمری‌بگیران، عنوان کرد: 11 کارگزاری در استان داریم که فعالیت‌های آنها برون‌سپاری شده تا دسترسی، خدمت‌رسانی و شفافیت بیشتر شود.

وی بیان کرد: وقتی محدودیت‌های فیزیکی برداشته شود و کاربران بتوانند در منزل خدمات بگیرند در درازمدت رضایتمندی خوبی برای آنها ایجاد می‌شود.

مدیرکل سازمان تأمین اجتماعی لرستان با اشاره به طرح بخشودگی جرایم کارفرمایان، گفت: این طرح از 13 خرداد شروع می‌شود و تا 13 شهریور ادامه دارد.

وی گفت: کارفرمایان لرستان بیش از 800 میلیارد تومان بدهی دارند و بیشترین بدهکارها به ترتیب شهرداری و بعد شرکت پارسیلون، سامان کاشی بروجرد و یخچال سازی لرستان هستند.

جهانی عنوان کرد: این بدهی‌ها ناشی از آن است که مدیران شرکت‌ها و استان رابطه دقیقی بین درآمدها و هزینه ها ایجاد نکردند و اینگونه است که کارگاهی که سال 90، مثلاً 10 میلیون تومان بدهی داشت الان 10 میلیارد تومان بدهی داشته باشد.

انتهای پیام/ز 

R41450/P/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۶۸۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی زبردست امروز یکشنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: در راستای رفع مشکلات تأمین دارو و واکسن دامداران و مرغداران استان این اداره کل با همکاری نظام دامپزشکی مبادرت به صدور مجوز فعالیت مراکز درمانی و توزیعی دارو و واکسن کرده است.

وی افزود: در همین راستا ۱۰۳ داروخانه دامپزشکی، ۸۰ درمانگاه دامپزشکی، چهار آزمایشگاه دامپزشکی و ۱۲ شرکت پخش و توزیع واکسن و دارو و دو کارخانه داروسازی دامپزشکی در لرستان فعال بوده و به مشتریان خود خدمات ارائه می‌دهند.

مدیرکل دامپزشکی لرستان، تصریح کرد: باتوجه‌به گستردگی جمعیت دامی روستایی و عشایری استان و افزایش میزان تعداد واحدهای دامپروری صنعتی این اداره کل در راستای تأمین دارو و واکسن‌های دامی موردنیاز در استان اقدام به صدور مجوزهای فعالیت برای متقاضیان واجد شرایط فعالیت در حرفه دامپزشکی کرده است.

زبردست اولویت صدور مجوز مراکز دارویی و درمانی را مناطق و بخش‌های استان عنوان کرد و هدف از این اقدام را دردسترس‌بودن خدمات دامپزشکی برای استفاده بهره‌برداران برشمرد.

وی گفت: با اقدامات انجام شده در حال حاضر هیچ‌گونه کمبود دارو و واکسن دامی در استان لرستان وجود ندارد.

کد خبر 6096978

دیگر خبرها

  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • آغاز به کار پنل‌های نخستین کنفرانس بین‌‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته ای
  • پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد
  • پلیس فتا: ۹۱ درصد حجم «آلودگی جرایم غیر اخلاقی» مربوط به اینستاگرام است
  • شیوه‌نامه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی تصویب شد
  • رئیس پلیس فتا: اینستاگرام بیشترین حجم آلودگی جرایم غیر اخلاقی را دارد
  • پلیس فتا با محتواهای مبتذل در فضای مجازی برخورد می‌کند
  • کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی