Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تامین اجتماعی استان ایلام با بیان اینکه تمهیدات لازم برای عدم مراجعه حضوری بیمه شدگان به شعب و کارگزاریهای تامین اجتماعی فراهم شده است، گفت: خدمات غیر حضوری تامین اجتماعی ایلام به بیمه شدگان بیشتر می شود.

«سهیلا ملکشاهی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ایلام اظهار کرد:از تمامی مراجعین به واحد های ستادی و اجرایی این اداره کل از جمله بیمه شدگان، بازنشستگان و کارفرمایان توصیه می شود  قبل از مراجعه حضوری به شعب و کارگزاریهای تامین اجتماعی ابتدا از طریق درگاه خدمات غیر حضوری این سازمان به نشانیhttps://eservices.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

tamin.ir در خواست خود را ثبت و پیگیری کنند.

 

مدیرکل تامین اجتماعی استان ایلام  افزود:  ثبت و پیگیری در خواست های برخورداری از تعهدات کوتاه مدت سازمان تامین اجتماعی از موضوعات مهم مراجعه بیمه شدگان و بازنشستگان به واحدهای اجرایی می باشد که در حال حاضر بسیاری از خدمات کوتاه مدت از قبیل کمک هزینه ازدواج، غرامت دستمزد ایام بیماری و ایام بارداری، کمک هزینه آروتز و پروتز و کمک هزینه کفن و دفن و بسیاری دیگر از خدمات سازمان تامین اجتماعی از طریق در گاه خدمات غیر حضوری مقدور و انجام پذیر است.

 

وی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین خدماتی که بیمه شدگان برای استفاده از آن به واحدهای اجرایی سازمان تامین اجتماعی مراجعه می کنند، مربوط به دفترچه های درمانی است، گفت: به افرادی که قصد دریافت خدمات و یا دفترچه جدید دارند توصیه می شود قبل از مراجعه حضوری به شعب و کارگزاری سازمان تامین اجتماعی، درخواست خود را از طریق سامانه خدمات غیرحضوری ثبت کنند تا در زمان حضور در واحدهای مربوطه، انجام خدمات درخواستی و یا تحویل دفترچه آنان در کمترین زمان ممکن انجام گیرد.

 

ملکشاهی یادآور شد: دریافت لیست و حق بیمه نیز مهمترین موضوع مربوط به کارفرمایان است که در حال حاضر حدود 98 درصد از لیست و حق بیمه کارگاه های تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی به صورت غیر حضوری انجام می شود و نیازی به مراجعه حضوری به شعب و کارگزاری تامین اجتماعی نیست.

 

 مدیرکل تامین اجتماعی استان ایلام تصریح کرد: خدمات غیر حضوری بهترین جایگزین برای مراجعه حضوری به شعب و کارگزاری های سازمان تامین اجتماعی است و با توجه به شیوع ویروس کرونا به بیمه شدگان، بازنشستگان و کارفرمایان توصیه می کنیم حتی الامکان از خدمات غیر حضوری استفاده کنند.

پایان پیام/676

منبع: شبستان

کلیدواژه: تامین سازمان تامین اجتماعی تامین اجتماعی مراجعه حضوری به شعب سازمان تامین اجتماعی تامین اجتماعی خدمات غیر حضوری بیمه شدگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۲۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران گفت: بیماری تلاسمی جزو پنج بیماری بود که پیش از تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج از حمایت برخوردار بودند، پس از ایجاد صندوق، میزان حمایت از بیماران تالاسمی افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان بیمه سلامت ایران، محمد اسماعیل کاملی در نشست خبری «روز بیماران خاص و صعب‌العلاج» که صبح امروز برگزار شد، اظهار کرد: پیش از ایجاد صندوق بیماران نادر و صعب‌العلاج فقط پنج بیماری تحت پوشش حمایتی قرار داشتند.

وی با بیان اینکه در آستانه روز جهانی تالاسمی قرار داریم، افزود: بیماری تلاسمی جزو پنج بیماری بود که پیش از تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب العلاج از حمایت برخوردار بودند، پس از ایجاد صندوق، میزان حمایت از بیماران تالاسمی افزایش یافته است.

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران در تشریح بسته‌های حمایتی از بیماران تالاسمی گفت: خدمات سنجش استخوان، ۲۶ خدمات آزمایشگاهی، خدمات توانبخشی با چهار کد، خدمات ویزیت در هشت گروه تخصصی و خدمات دندانپزشکی برای بیماران تالاسمی انجام می‌شود.

کاملی در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر تأمین داروی خارجی برای بیماران تالاسمی ادامه داد: سازمان غذا و دارو در خصوص سیاست‌های دارویی تصمیم می‌گیرد، بر اساس سیاست‌های ابلاغی اگر یک دارویی در کشور تولید شود، امکان تجویز داروی خارجی وجود ندارد.

وی ادامه داد: سازمان بیمه سلامت ایران، بیماران خاص و صعب‌العلاج را در کانون توجه قرار داده است؛ به نحوی که اگر یک بیماری به داروی برند خارجی نیاز داشته باشد از حمایت سازمان بیمه سلامت برخوردار می‌شود.

مدیرکل دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران درباره وضعیت پوشش بیمه‌ای پانسمان‌های نوین زخم پای دیابتی با توجه به تاکید بیمه سلامت بر بیماری دیابت اضافه کرد: متخصصان حوزه‌های مختلف مانند ارتوپدی، متخصصان جراحی و متخصصان داخلی بر این باور هستند که پانسمان‌های نوین چندان مؤثر نیستد و تبلیغات بسیاری در این حوزه صورت گرفته است.

کاملی ادامه داد: بر اساس سیاست‌های اتخاذ شده، پانسمان‌های نوین تحت پوشش بیمه‌های پایه نیستند و یک ترکیب جدید به حساب می‌آیند، پانسمان‌های نوین بر اساس سیاست‌های ابلاغی تحت پوشش بیمه نیستند و در صورت ابلاغ سیاست‌ها تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند.

کد خبر 751152

دیگر خبرها

  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • باجه معطله در انتظار مراجعه حضوری!
  • ثبت‌نام بیمه اجتماعی رایگان مادران روستایی دارای سه فرزند
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی‌دهند/ تورم در بخش پزشکی با اجتماعی متفاوت است
  • بیمه ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت است