Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@16:36:05 GMT

خدمات بیمه تامین اجتماعی البرز غیر حضوری شد

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۲۲۴۷۹۲

خدمات بیمه تامین اجتماعی البرز غیر حضوری شد

مرتضی سلامی  روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت : اداره کل تامین اجتماعی البرز تمهیداتی را مبنی بر ارائه خدمات غیرحضوری با توجه به شرایط کنونی و خطر شیوع ویروس کرونا  به منظور جلوگیری از ازدحام جمعیت در شعب و کارگزاری های تامین اجتماعی و دسترسی به خدمات غیر حضوری به بیمه شدگان، مستمری بگیران و کارفرمایان اندیشیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد : بر همین اساس  مرکز ارتباطات (CRM ) با شماره گیری ۱۴۲۰ برای هرگونه پرسش و پاسخ به بیمه شدگان ، کارگران و کارفرمایان  آماده خدمات دهی است.

همچنین سامانه پیام کوتاه (SMS ) ۱۰۰۰۱۴۲۰ و پایگاه اطلاع رسانی سازمان تامین اجتماعی برای  هر گونه پرسش و پاسخ و چگونگی ارائه خدمات به صورت غیر حضوری آماده خدمات رسانی است.

 تمام  واحدهای تامین اجتماعی کشور و البرز پاسخگوی تماس های تلفنی مخاطبان برای جلوگیری از تردد غیر ضروری مردم  می باشد.

فعال نمودن تابلو اعلانات (LED ) و نمایش سایت و اطلاع رسانی  خدمات غیرحضوری بطور مستمر،ارائه گواهی کسر اقساط به صورت غیر حضوری درسامانه خدمات غیر حضوری تامین اجتماعی ،نوبت دهی  غیر حضوری از طریق تلفن همراه باکد دستوری  #۱۴۲۰* از اقدامات  تامین اجتماعی برای خدمات رسانی سریع و آسان بدون حضور مردم به مراکز  این سازمان است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان البرز بیان داشت: تمام  دفترچه های معتبر بیمه شدگان  تا پایان فروردین۱۳۹۹ دارای اعتبار تلقی شده و می توانند از خدمات درمانی بهره مند شوند و نیاز به مراجعه حضوری برای تمدید اعتبار نمی باشد .

سلامی افزود: با توجه به اتخاذ تمهیدات مختلف برای دورکاری و کاهش ساعت کار بیمه شدگان در کارگاه‌های تحت پوشش، به رغم برخی ملاحظات، انجام تمامی بازرسی‌های مربوط به احراز اشتغال بیمه شدگان در کارگاه‌های مشمول، بنا به مصالح عمومی متوقف شود.

 کلیه خدمات  شامل مستمری بگیران، فیش حقوقی ، صدور گواهی حقوق ، احکام مستمری بگیران ،  بیمه شدگان ،درخواست غرامت ایام بیماری -  بارداری – اروتز و پروتز – هزینه کفن و دفن – درخواست دفترچه درمانی – مشاهده کلیه سوابق – ثبت درخواست بازرسی برای افراد فاقد بازرسی و امور کارفرمایان الکترونیکی شده است.

مدیرکل تامین اجتماعی البرز گفت : بیمه شدگان ، کارفرمایان و مستمری بگیران می توانند با مراجعه به سایت سازمان تامین اجتماعی خدمات لازم را به صورت الکترونیکی دریافت کنند و نیازی به حضور در مراکز بیمه تامین اجتماعی نیست.

از جمعیت سه میلیون نفری استان البرز حدود یک میلیون و ۴۵۰ هزار نفر تحت پوشش خدمات تامین اجتماعی هستند.

۵۹ بیمار مشکوک و کرونایی طی سه هفته گذشته تاکنون در این استان جان خود را از دست داده اند.
از این تعداد ۲۸ نفر مثبت و ۳۱ نفر مشکوک  به کرونا بودنداز ابتدای شیوع  ویروس کرونا در البرز تاکنون یک هزار و ۲۰۰ نفر با علائم اولیه مشکوک به کرونا به مراکز درمانی استان البرز مراجعه کردند که نتیجه تست  ۳۳۹ نفر مثبت اعلام شد .

تا کنون ۶۷۴ نفر بیمار مشکوک و کرونایی  از بیمارستان ها نیز ترخیص شده اند.
۵۶ درصد مبتلایان کرونا  مردان و ۴۴ درصد  بانوان هستند که متوسط سنی مبتلایان نیز ۵۳ سال است 
 بیشترین فوتی ها به ترتیب بیماران قلبی ، ریوی ، دیابت و تعدادی بیمار سرطانی و کبدی بودند.

ویروس کرونا که به طور رسمی کووید – ۱۹ نام دارد، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد تا کنون به بیش از۱۰۳ کشور سرایت کرده و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته است تا وضعیت فوق العاده اعلام کند.

برچسب‌ها سازمان تامین اجتماعی ویروس کرونا استان البرز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی ویروس کرونا استان البرز سازمان تامین اجتماعی ویروس کرونا استان البرز مستمری بگیران تامین اجتماعی استان البرز ویروس کرونا بیمه شدگان خدمات غیر غیر حضوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۴۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟

جزئیات مهم‌ترین طرح درمانی برای کودکان زیر ۷ سال که از ابتدای اردیبهشت امسال شکل اجرایی به خود گرفته است.

به گزارش همشهری‌آنلاین، شاید کمی بیشتر از یکسال طول کشید که طرح دولت برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال (خدمات سرپایی و بستری) شکل اجرایی به خود بگیرد.

از اسفند ۱۴۰۱ که بسته درمان رایگان کودکان ابلاغ شد، تا اردیبهشت ۱۴۰۳ که کودکان بدون پرداخت هزینه، خدمات درمانی از بیمارستان‌ها دریافت می‌کنند. جزئیات اجرای این طرح به تمامی بیمارستان‌های مشمول طرح ارسال شده و باید تمام خدمات بدون دریافت هیچ هزینه‌ای ارائه شود، به جز یک مورد!

این گزارش را بخوانید تا بدانید، برای کدام خدمات، کودکان درمان ۱۰۰ درصد رایگان دریافت می‌کنند.

دو اظهارنظر متفاوت

با وجودی که وزیر بهداشت بار‌ها بر رایگان شدن درمان کودکان در مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی تاکید کرده، اما برخی خانواده‌ها اعلام کرده‌اند که طی چند روز اخیر مجبور به پرداخت هزینه شده‌اند. از ۲۰ هزار تومان تا ۵۰۰ هزار تومان برای ویزیت و تجهیزات پزشکی و حتی ۶۰۰ هزار تا یک میلیون تومان برای بستری‌های چند روزه.

نکته مهم این که در فاصله زمانی کوتاه دو معاون وزیر بهداشت در این باره اظهارنظر‌های متفاوتی کرده‌اند، حسین فرشیدی، معاون بهداشت وزارت بهداشت گفته «پیش شرط درمان رایگان کودکان مراجعه از طریق نظام ارجاع است و این که خارج از چارچوب مراجعه کنند، شدنی نیست.»، اما سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت این نکته را تایید نکرده و گفته «گرفتن پول از کودک زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی تخلف به شمار می‌رود و درباره کودکان زیر هفت سال شرط نظام ارجاع وجود ندارد.».

اما در نهایت محمد مهدی ناصحی، مدیرعامل بیمه سلامت ایران اعلام کرده که طبق این طرح کودکان زیر ۷ سال به صورت کاملا رایگان خدمات درمانی دریافت می‌کنند و شرطی برای پذیرش آن‌ها وجود ندارد.

توان مالی طرح را در نظر بگیرید

درمان رایگان درمان کودکان زیر ۷ سال به عنوان یکی از طرح‌های خوب در کشور مطرح می‌شود، اما ۲ چالش جدی هم درباره آن مطرح است و برخی کارشناسان معتقدند می‌تواند مراکز درمانی را هم با مشکلات زیادی مواجه کنند.

اولین چالش این که مراکز درمانی همین حالا هم با مشکلاتی از جمله پرداخت نشدن به موقع مطالباتشان از سوی سازمان‌های بیمه مواجهند و افزوده شدن این هزینه‌ها هم در صورت عدم پرداخت به موقع می‌تواند منجر به چالش در ارائه خدمات درمانی رایگان به کودکان شود. این در حالی است که اواخر سال گذشته بود که معاون درمان وزارت بهداشت، میزان بدهی بیمه‌ها به مراکز درمانی را حدود ۱۳ هزار میلیارد تومان اعلام کرد.

دومین چالش هم افزایش تقاضای القایی درباره درمان کودکان است و بهترین راهکار برای رفع این مساله را نظام ارجاع برای می‌دانند. این که نظام ارجاع در طرح رایگان کودکان به ویژه برای دهک‌های بالاتر جامعه رعایت شود تا هزینه‌های دولت از بخش تقاضای القایی افزایش پیدا نکند.

چند نکته درباره درمان رایگان کودکان

۱. ۱۰۰ درصد تعرفه دولتی برای خدمات بستری و فوریت‌های پزشکی همچنین درمان‌های سرپایی و فوریت‌های پزشکی شامل معاینه، آزمایشگاه، تصویربرداری و توانبخشی از سوی سازمان‌های بیمه‌گر پرداخت می‌شود.

۲. فقط یک خدمت درباره کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی دانشگاهی و دولتی رایگان نیست، هزینه دارو‌های سرپایی

۳. کودکان زیر ۷ سال دارای بیمه‌های پایه مانند تامین اجتماعی، بیمه سلامت و نیرو‌های مسلح می‌توانند از این طرح بهره‌مند شوند.

۴. اجرای درمان رایگان کودکان با جمعیت حدود ۷ میلیون نفر ۲.۵هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

۵. تنها در یک بیمارستان کودکان در تهران هزینه ماهانه خدمات رایگان بستری کودکان زیر ۷ سال چیزی حدود ۵ میلیارد تومان است.

۶. خانواده‌ها می‌توانند شکایت‌های خود را درباره تخلفات مراکز درمانی برای ارائه خدمات درمانی رایگان به کودکان از طریق ۲ سامانه ۱۹۰ (وزارت بهداشت) و ۱۶۶۶ (بیمه سلامت) گزارش دهند.

دیگر خبرها

  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • شیوه‌نامه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی تصویب شد
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی‌دهند/ تورم در بخش پزشکی با اجتماعی متفاوت است